Odaberite jezik

Časopis Zbornik radova Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru objavljuje radove prvenstveno iz područja pravnih znanosti, te radove iz interdisciplinarnog odnosno ostalih područja koja su povezana s pravnim znanostima. Unutar časopisa objavljuju se i prikazi knjiga, osvrti na znanstvene i stručne skupove, radionice i slične skupove od interesa za stručnu pravničku javnost.

U Zborniku radova Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru objavljuju se isključivo originalni, neobjavljeni radovi. Časopis izlazi najmanje jedanput u godini. Uredništvo prima rukopise na hrvatskom jeziku, a odlukom Uredništva prihvaća se za objavljivanje rukopis i na nekom drugom jeziku. Radovi koji nisu dostavljeni na hrvatskom, objavljuju se na izvornom jeziku u skladu s pravopisom tog jezika, uz navođenje sadržaja i sažetka rada na hrvatskom, odnosno, engleskom jeziku. Autori su odgovorni za cjelokupan sadržaj i lekturu poslanog rukopisa. 

Objavljuju se samo kategorizirani radovi koji imaju dvije pozitivne recenzije. Ukoliko članak nije prihvaćen Uredništvo autoru šalje obavijest. Dostavljanjem rukopisa za objavljivanje u Zborniku radova, autori pristaju na postavljanje svojih radova na internet stranici časopisa, odnosno, na internet stranici Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Poziv autorima stalno je otvoren, a rukopisi se Uredništvu dostavljaju kontinuirano tijekom godine. Autor dobiva jedan primjerak Zbornika u kojem je njegov rad objavljen.   

Uredništvu se rukopisi - radovi dostavljaju u elektroničkom obliku na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uredništvo ne vraća zaprimljene radove. Uredništvo zadržava pravo vraćanja rada autoru na doradu, te pravo neobjavljivanja predloženog rada. Radove koji su objavljeni u Zborniku radova Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostar autori mogu objaviti u drugim publikacijama uz jasno navođenje podataka o njihovom prvom objavljivanju u Zborniku radova Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.  Radove, koji ne zadovoljavaju kriterije časopisa, Uredništvo neće uzeti u razmatranje. 

 Otvoreni pristup

Zbornik radova Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru je časopis u otvorenom pristupu i licenciran je u skladu s Creative Commons Attributtion - NonCommercial 4.0. licencom. Sadržaj časopisa je u cjelosti besplatno dostupan. Korisnici smiju čitati, preuzimati, kopirati distribuirati, tiskati, pretraživati ili stavljati poveznice na materijal te mijenjati, preoblikovati i prerađivati materjal ili ga koristiti na druge zakonite načine, sve dok odgovarajuće citiraju izvornik.

Kontakti

PRAVNI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Matice hrvatske b.b., 88 000 Mostar, BiH 
tel: + 387 36 337 150 (centrala)
+ 387 36 337 182 (studentska služba)
+ 387 36 337 153 (dekanat)  
+ 387 36 337 154 (tajništvo Fakulteta)  
fax: + 387 36 337 163 

E-mail: pf@sum.ba

 

Copyright © 2021 Pravni fakultet. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom.

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
Unicredit bank d.d. Mostar, 
3381302271331831

Devizni račun (EUR): 

Pay to: Unicredit bank d.d. Mostar,
Kardinala Stepinca bb, Bosnia and Herzegovina 
S.W.I.F.T. UNCRBA22
 
Beneficiary: Sveučilište u Mostaru,
UJ Pravni fakultet,
Matice hrvetske bb, Mostar, Bosnia and Herzegovina  

IBAN: BA39 3381 3048 7133 9522 ;
ID broj: 
4227088130030

Idi na vrh