Informacije o izvođenju On-line nastave na PF

Zbog izvanrednih okolnosti nastali povodom epidemije uzrokovane koronavirusom, a temeljem zapovjedi Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi od 12. ožujka 2020. godine, te sukladno Smjernicama SUM-a o izvođenju nastave na daljinu od 16.3. 2020., nastava na studijima PF će se u narednom razdoblju izvoditi on-line putem, korištenjem  plarforme e-učenja SUM-a (SUMMARUM) i Google Gsuite Alata (Classroom, Meet i sl.). Svi kolegiji ljetnog semestra postavljeni su na platformi e-učenja i tijekom ovog tjedna nastavnici će na njima organizirati sadržaje kolegija. Studenti će putem platforme ili maila biti informirani o svim obvezama i aktivnostima vezanim za kolegije. Također, nastavnici će biti dostupni studentima putem maila ili na druge načine u skladu s  dogovorom. 

Studenti su dužni upisati se na e-kolegije, koje slušaju u ljetnom semestru ove akademske godine. Da bi upisali navedene kolegije, studenti se moraju prijaviti na platformu koristeći podatke svog elektroničkog identiteta (AAI) (iste one kojima pristupaju ISS-u).Nastavnici će putem platforme dostavljati materijale te informirati studente o konkretnim obvezama i aktivnostima. Istodobno, studenti su dužni kontinuirano izvršavati svoje obveze definirane u online okruženju. 

Za sve tehničke poteškoće u radu on-line sustava studenti se mogu obratiti administratoru sustava na ana.dujmovic@pf.sum.ba. Sve buduće obavijesti o izvođenju nastave u on-line okruženju bit će dostupne na web stranici Fakulteta, kao i društvenim mrežama.

 

Odaberite jezik