Najava početka nove akademske godine na PF SUM-a

Početak akademske 2020./2021. godine za studente prve godine preddiplomskih studija Pravo i Kriminalistika i sigurnosni menadžement bit će održan u ponedjeljak 5. listopada 2020. godin u 10:00 sati u online okruženju pozdravim govorom rektora prof.dr. sc. Zorana Tomića i v.d. predsjednice Studentskog zbora Marije Barun. Obraćanje će se moći pratiti na službenom youtube kanalu Televizije SUM

Nakon pozdravnih govora rektora i predstavnika Studentskog zbora, pismenim obraćanjem će se studentima prvih godina preddiplomskih studija Pravo i Kriminalistika i sigurnosni menadžment obratiti dekanica Pravnog fakulteta Sveučiišta u Mostaru prof. dr. sc. Sabrina Horović. Obraćanje će se u 11:00 sati moći preuzeti ovdje. 

Nastava, na oba studijska programa Pravnog fakulteta, počinje u utorak, 6.listopada 2020. godine. U narednom razdoblju nastava i vježbe će se održavati ONLINE  korištenjem platforme za e-učenje SUMARUM (https://eucenje.sum.ba/moodle/) i Google Suite Alata (Meet, Classroom i sl.) inkoporiranih u službene mail adrese, koje su studenti preuzeli nakon upisa. Detaljne upute kako pristupiti platformi i upisati potrebne kolegije zimskog semestra bit će objavljenje na odjelu Vijesti službene stranice Fakulteta.

Tjedni raspored predavanja (5. do 10.10. 2020.) odvijat će se prema sljedećem rasporedu za studij Pravo odnosno rasporedu za studij Kriminalistike i sigurnosnog menadžmenta. Točna satnica za svako konkretno predavanja zajedno s pripadajućim linkom putem kojeg će se moći pratiti bit će objavljena, od strane profesora, unutar odgovarajućeg e-kolegija na platformi za e-učenje SUMARUM.

Odaberite jezik