Obavijest o održavanju Info dana Središnjeg ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru

Proslijeđujemo studentima, nastavnicima i kolegama informaciju o održavanju Info dana Središnjeg ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru organizira koji će se održati 19. ožujka 2024. u 11:00 sati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u učionici broj 8. 

Cilj je ovog Info dana informirati i podići svijest o prilikama koje pružaju programi razmjene Erasmus+ i CEEPUS, s ciljem poticanja mobilnosti studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja Sveučilišta u Mostaru.

Posjetitelji će imati priliku dobiti sve potrebne informacije o programima mobilnosti te postaviti pitanja vezana za odlazak i boravak na inozemnim visokoškolskim ustanovama. Također, sudionici će imati priliku čuti iskustva studenata i nastavnika koji su već sudjelovali u programima razmjene, te će kroz njihove priče dobiti uvid u prednosti uključivanja u programe mobilnosti i odlaska na razmjenu na visokoškolske institucije diljem Europe. 

Poseban dio programa Info dana bit će posvećen upoznavanju s europskom ESN mrežom, koja pruža dodatnu podršku studentima u mobilnosti. 

Detalji programa Info dana dostupni su na sljedećoj poveznici.

Odaberite jezik