Obavijest o početku akademske godine 2022.-2023.

Nova akademska 2022./2023. godina za studente prve godine preddiplomskih studija Pravo i Kriminalistika i sigurnosni menadžment na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru započet će u ponedjeljak, 3. listopada 2022. u 10.00 sati pozdravnim govorom rektora prof. dr. sc. Zorana Tomića i predsjednice Studentskoga zbora Ivane Rašić koji će se obratiti svim studentima online(obraćanje se može pratiti na službenome YouTube kanalu Televizije SUM – poveznica će biti objavljena na službenoj mrežnoj stranici i društvenim mrežama SUM-a.), a nakon čega će se studentima obratiti dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Snježana Pehar.

Nakon pozdravnog govora nastava za prvu godinu preddiplomskog studija Pravo započet će uvodnim predavanjem u ponedjeljak 3. listopada 2022. godine u 10.30 sati u dvorani br. III., a za studij Kriminalistika i sigurnosni menadžment započet će uvodnim predavanjem u ponedjeljak 3. listopada 2022. godine u 10.30 sati u dvorani br. I. 

Nastava za prve godine studija će se organizirati prema rasporedu kako je navedeno na linku ispod:
Raspored nastave za prvu godinu studija Pravo
Raspored nastave za prvu godinu studija Kriminalistika i sigurnosni menadžment

Nastava za starije godine u zimskom semestru akademske 2022.-2023. godine će započeti 10. listopada 2022. prema rasporedu koji će se naknadno objaviti na web stranici.

Odaberite jezik