Obavijest o promociji – 26. siječnja 2023. godine

SVEUČILIŠTE U MOSTARU

PRAVNI FAKULTET

OBAVIJEST O PROMOCIJI

         Promocija magistara prava, prvostupnika prava, magistara kriminalistike i sigurnosnog menadžmenta i prvostupnika kriminalistike i sigurnosnog menadžmenta  koji su studij završili  na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru i u  Centrima  u  Vitezu i Orašju održat će se  26. siječnja 2023. godine, u 11.00 sati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača Mostar (Trg hrvatskih velikana, Mostar). Diplomanti su obvezni ponijeti osobnu iskaznicu i doći sat i pol vremena ranije (9.30) zbog preuzimanja toga i potpisivanja u knjigu diplomiranih.

Na promociji će biti promovirani magistri  prava, magistri kriminalistike i sigurnosnog menadžmenta i prvostupnici kriminalistike i sigurnosnog menadžmenta koji studij završe do 16. prosinca 2022. godine. Prvostupnici prava koji su studij završili, a nisu podnijeti zahtjev za izdavanje potvrdnice to moraju učiniti najkasnije do 16. prosinca 2022. godine.

         Diplomanti su obvezni na ime troškova promocije uplatiti iznos od 120,00 KM na žiro račun Pravnog fakulteta u Mostaru broj: 3381302271331831 (sa naznakom za promociju) najkasnije do 18. siječnja  2023. godine.

         Uplatu, po mogućnosti,  izvršiti na području Bosne i Hercegovine, a dokaz o uplati dostaviti na Fakultet ili poslati na e-mail: referada@pf.sum.ba do 18. siječnja  2023. godine.

         Raspored sjedenja u dvorani za vrijeme promocije bit će oglašen na web stranici Fakulteta tjedan dana prije održavanja promocije.

         Za sve dodatne informacije možete se obratiti studentskoj referadi ili tajništvu Fakulteta.

         U Mostaru, 1. prosinca 2022.

                                                                  T A J N I Š T V O

Odaberite jezik