Obavijest o uplati II. rate školarine PF Orašje 2017/2018

Obavijest o uplati II. rate školarine za sve studenti koji obnavaljaju upis u I., II. i  III. godinu preddiplomskog studija pravo ili IV. godinu integriranog studija Pravo (vidi više)

Obavijest o uplati II. rate školarine za sve studente koji obnavaljaju upis u IV. godinu preddiplomskog studija Pravo – odnosno I. godini diplomskog studija Pravo ili V. godinu integriranog studija Pravo (vidi više)

Obavijest o uplati II. rate školarine za sve studente koji su obnovili upis u I. godinu preddiplomskog studija Kriminalistika i SM (vidi više)

Obavijest o uplati II. rate školarine za studente koji su upisali I. godinu diplomskog studija Pravo a koji imaju prebivalište izvan Posavske županije (vidi više)

Obavijest o uplati II. rate školarine za sve studente koji su upisali I. godinu diplomskog studija Pravo a imaju prebivalište u Posavskoj županiji i u radnom su odnosu (vidi više)

Obavijest o uplati II. rate školarine za sve studente koji su upisali I. ili II. godinu studija Kriminalistika i SM a koji imaju prebivalište izvan Posavske županije (vidi više)

Obavijest o uplati II. rate školarine za sve studente koji su upisali I. ili IIl. godine studija Kriminalistika i SM a koji imaju prebvalište u Posavskoj županiji i u radnom su odnosu (vidi više)

Odaberite jezik