Održana promocija diplomanata Pravnog fakulteta

Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je promocija prvostupnika prava, magistara prava, prvostupnika kriminalistike i sigurnosnog menadžmenta i magistara kriminalistike i sigurnosnog menadžmenta. Promocija je održana tijekom protekla dva dana uz poštivanje epidemioloških mjera.

Prigodnim riječima diplomante je pozdravila Dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. sc. Snježana Pehar te im uručila diplome.

Na promociju su uručene Dekanove nagrade za najbolje studente u prethodnoj akademskoj godini Danijeli Zovko, Mati Hercegu, Anđeli Šimić, Anji Galović, Milani Mišetić i Juri Kvesiću. Dekanovu pohvale za izvannastavne aktivnosti dobio je Božidar Bartulović, a Posebno priznanje Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru za sudjelovanje u domaćim i međunarodnim natjecanjima te za izniman doprinos u promicanju ugleda Fakulteta dobili su Marijana Artuković, Ivana Rašić, Kristina Volić, Božidar Bartulović, Mate Herceg i Ljuban Bilandžija.

Ovim putem svim diplomantima upućujemo iskrene čestitke, zahvaljujemo im se što su za svoje obrazovanje odabrali naš fakultet te im želimo puno sreće u daljnjem radu.

Odaberite jezik