Online radionica – predavanje čl.10. EKLJP i izvanredno stanje

Javni poziv za online radionicu – predavanje u organizaciji Pravnog fakulteta SUM-a, Vaših prava BiH, Konrad Adenauer Stifung – programa vladavine prava za Jugoistočnu Europu. Radionica će biti organizirana za studente PF SUM-a putem aplikacije Zoom, 24. lipnja 2020. godine s početkom u 11:00 sati. Bavit će se čl.10. Europske konvencije za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda, koji će biti stavljeni u perspektivu eventualnog izvanrednog stanja. 

Svi studentima, sudionicima online radionice, bit će proslijeđena printana verzija priručnika o čl.6. (Građanskopravni aspekt) koji je pripremljen od strane Vaših prava  BiH u suradnji s KAS-om  https://echr.coe.int/Documents/Guide_Art_6_BOS.pdf. Predavači na radionici će biti Peđa Đurasović ( pravnik – Vaša prava BiH) i Emir Prcanović (direktor Vaših prava BiH). 

Svi zainteresirani studenti (broj je ograničen) mogu se prijaviti za sudjelovanje na radionici prodekanici za nastavu, prof.dr. Aleni Jurić na  email: alena.juric@pf.sum.ba najkasnije do 20. lipnja 2020. godine 

 

 

 

 

Odaberite jezik