Studentska mobilnost – Sveučilište u Valenciji

Otvoren je natječaj za studentsku mobilnost za Sveučilište u Valenciji za akademsku godinu 2018./2019. za ljetni semester. Odobrene su 3 stipendije za studente preddiplomskih studija.

Zainteresirani kandidati do 25.11.2018. trebaju dostaviti sljedeću dokumentaciju na email rektorat-ms@sum.ba: (1) CV; (2) motivacijsko pismo (na engleskom jeziku); (3) aplikacijski obrazac; (4) kopiju putovnice; (5) prijepis ocjena na engleskom jeziku. Zainteresirani studenti bi trebali na svom Fakultetu u međuvremenu dogovoriti s odgovornom osobom (ECTS koordinator, prodekan za nastavu ili međunarodnu suradnju) kako da najbolje sastave  ugovor o učenju te uspostave kontakt s odgovarajućim fakultetom ili odijelom na Sveučilištu u Valenciji.

Više informacija o ponuđenim kolegijima na Sveučilištu u Valenciji može se pronaći na sljedećem linku  http://go.uv.es/nE3o8e3. Također, kolege iz Valencije su naglasila da se preporuča početno znanje španjolskog jezika pa se studentima preporuča ukoliko budu nominirani za ovo Sveučilište da svakako pohađaju satove španjolskog jezika prije odlaska u Valenciju.

Nominirani studenti će biti u obvezi pribaviti zdravstveno osiguranje tijekom boravka na razmjeni o čemu se može više informacija pronaći na sljedećem linku  http://go.uv.es/y1lp5C0. 

Više informacija o Sveučilištu, samom natječaju, te popisu kolegija na engleskom jeziku se može pronaći u privicima, a za sve dodatne nejasnoće vezane za ovaj natječaj Ured za međunarodnu suradnju stoji na raspolaganju.

 

 

 

Odaberite jezik