Sveučilište u Granadi – tjedan mobilnosti za akademsko osoblje i istraživače

Sveučilište u Grandi objavljuje poziv za Tjedan mobilnosti namijenjen akademskom osoblju i istrživačima  koji će se održati od 25. do 29. ožujka 2019. godine. Sveučilište u Mostaru unutar ERASMUS + KA107 ugovora ima na raspolaganju 1 nastavnu mobilnost. 

Jednotjedno događanje, koje će okupiti istraživače i akademsko osoblje iz cijeloga svijeta ima za cilj promicanje internacionalizacije istraživanja i prijenosa znanja. Sudionici će također imati priliku susresti se s lokalnim istraživačkima te uspostaviti kontakte za otvaranje novih putova suradnje.

Više informacija o nacrtu programa možete pronaći na sljedećem linku: 

https://internacional.ugr.es/pages/tablon/*/actividades/international-researcher-development-week-granada-25-29-march-2019#.XErnadJKiUk.

Područja koja će biti zastupljena na međunarodnom tjednu su:

Zdravstvene znanosti,

Znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika,

Društvene i humanističke znanosti.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je 31. siječnja 2019.  Zainteresirani kandidati trebaju dostaviti sljedeću dokumentaciju na email rektorat-ms@sum.ba

1.       CV (privitak)

2.       Motivacijsko pismo engleski jezik

3.       Ugovor o mobilnosti- dovoljno da bude potpisan od strane kandidata i ustrojbene jedinice s koje kandidat dolazi (privitak)

4.       Potvrda o znanju engleskog jezika (min. B2)

5.       Aplikaciji obrazac (privitak)

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru, a tablica kriterija izbora nalazi se na linku.

Odaberite jezik